Denne retten er ferdig i løpet av et kvarter og egner seg like godt til en god venninnelunch som til middag
Det er en glimrende måte å bruke opp rester på, særlig de rekene du har igjen etter gårsdagens rekeaften, som du ikke helt vet hvordan du skal få brukt opp.
Du kan like gjerne bruke kyllingbiter, bacon, laks ol. Bruk det du har i kjøleskapet
Slik gjør du:
1 blomkål - rives
1 rød paprika
1/2 pose selskapserter
4 champignon
Litt sprøstekt bacon eller stekte kyllingbiter (Du kan også bruke ferdig grilla kylling)
reker
2 egg - røres sammen
Salt / pepper
Bladpersille, timian eller koriander
Majones
Shiraccasaus (chilisaus)
Litt soyasaus til slutt gjør susen
Slik gjør du:
Riv blomkål på den grove delen på rivjernet.
Kok opp vann og kok selskapsertene et par minutter og hell av vannet
Ha litt cocosa eller olivenolje i stekepanna
Stek sopp og baconbiter/ kyllingbiter
Ha i blomkål, paprika og erter og surr et par minutter
Lag plass på midten av stekepanna og hell i sammenpisket egg
Rør til det størkner og bland egget sammen med resten
Ha i rekene til slutt
Smak til med salt og pepper
Serveres med chilimajones, soyasaus eller en kombinasjon
Velbekomme 🙂
Comments