Bær passer ypperlig på et lavkarbokosthold,
da bær har et forholdsvis lavt innhold av fruktsukker.
Kombiner gjerne bærene med en liten fløteskvett eller kremklatt.
Det enkle er ofte det beste
Du trenger:
Jordbær
Sukrin eller Finesse søtning (vær obs på søtningsgraden på søtningen du bruker)
Evt. litt mørk sjokolade
Noen kjenner en kjølende bismak av sukrin. Prøv da Sukrin Gold eller FInesse
Hvis du ikke tåler vanlig krem, er mandelkrem et godt alternativ. Du finner den i kjøledisken for allergiprodukter
Pisk kremen sammen med litt søtning
Fordel bær og krem lagvis i et høyt glass
Ha gjerne et lite dryss med revet sjokolade på toppen
Tips:
Fyll frysen med bær i sesongen og du kan nyte verdens enkleste dessert hele året.
Du får nå utenlandsk bær i butikken så og si hele året, men ingenting kan sammenliknes med norske bær i sesong. Når bærene er tint, røres inn litt søtning og serveres sammen med krem, evt. lavkarbo-is.
Velbekomme 😊
Comments